Skip to main content

Motion skaber sundhed for både mor og barn

Motion og bevægelse sammen med en god og varieret kost hjælper dig til at få en god graviditet.

Når du motionerer, gør du ikke bare dig selv en tjeneste, men du gør også dit barn en tjeneste, når du er i god fysisk form - før, under og efter fødslen.

Under graviditeten stiger belastningen på din krop og derfor er det vigtigt, at du motionerer regelmæssigt. Hvis du har et normalt graviditetsforløb, er mindst 30 minutters fysisk aktivitet om dagen anbefalelsesværdigt.  

Ved at holde dig i god form kan du endda lindre de værste graviditetsskavanker såsom ryg og ledsmerter, fedme og væskeophobninger. Derudover bidrager motion og fysisk velvære til en god selvtillid, så du både er klar fysisk og mentalt til fødslen.  

Når du er gravid og motionerer, er det vigtigt, at du lytter til de signaler kroppen sender. Der kan være individuelle behov og overvejelser, der skal tages hensyn til. Derfor er det altid en god ide at diskutere mængden og typen af motion med en jordemoder eller en læge. 

8 råd til en sund kost under graviditet

Når du motionerer, gør du ikke bare dig selv en tjeneste, men du gør også dit barn en tjeneste, når du er i god fysisk form - før, under og efter fødslen …

Spis fisk – også når du er gravid

Fisk er sundt, fordi fisk indeholder vigtige næringsstoffer som vitamin D, jod, selen og selvfølgelig de sunde fiskeolier. Myndighederne anbefaler, at gravide også følger den generelle ...

GraviOmega er specielt sammensat til at imødekomme behov hos den gravide og ammende kvinde, samt hendes voksende barn.

Vi skal bevæge os og motionere gennem hele livet. 

Specielt børn har stor glæde og gavn af et aktivt liv og har mange...