Skip to main content

Det bidrager mineralet til

  • Bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau
  • Bidrager til en normal omsætning af makronæringsstoffer

Blodsukker
Det er endnu ikke bevist, hvordan krom bidrager til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau, selvom mange undersøgelser viser, at et tilstrækkeligt indtag af krom er vigtigt for opretholdelsen af normale blodsukkerniveauer.

Optagelse af makronæringsstoffer
Krom medvirker også i kroppens optagelse af makronæringsstoffer, hvilket vil sige kulhydrater, proteiner og fedtstoffer.

Det anbefalede daglige indtag?

Det anbefalede daglige indtag er 40 mcg for voksne og 11 mcg for børn. Hvis du får meget sukker igennem din kost, vil din krop have sværere ved at optage krom.

Kilder til mineralet

Krom findes i fuldkornsprodukter, fisk og forarbejdet kød. Man kan godt  tage en Multi-tabs multivitamin- og mineraltablet sammen med en kost, der er rig på krom.

Produkter der indeholder Krom

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.

Multi-tabs Hindbær Jordbær + Calcium er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn, som indeholder kalk og 17 andre vigtige vitaminer og mineraler til barnets vækst og udvikling.