Skip to main content

Det bidrager mineralet til

  • Bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress
  • Bidrager til et normalt energistofskifte
  • Bidrager til at vedligeholde normale knogler

Antioxidant
Mangan er en væsentlig del af det antioxidante forsvar, der findes i næsten alle celler, der er udsat for ilt. Derfor bidrager mangan til at beskytte celler mod oxidativt stress.

Energi
Mangan er involveret i omdannelsen af de proteiner og kulhydrater, som du spiser, til energi og på den måde hjælper mangan til frigivelsen af energi.   

Knogler
Mangan er et vigtigt næringsstof til opretholdelse af normale knogler. Udviklingen af knogler har vist sig at være følsom over for indtagelse af mangan.

Det anbefalede daglige indtag

Den anbefalede daglige mængde mangan er 2 mg for voksne og 1,2 mg for børn. De fleste mennesker får disse mængder. Man kan godt kombinere sin kost med en Multi-tabs multivitamin- og mineraltablet.

Kilder til mineralet

Hasselnødder og salat har et højt indhold af mangan. En håndfuld (25 g) hasselnødder vil dække det anbefalede daglige indtag af mangan. Også tre store kopper te vil dække det anbefalede daglige indtag af mangan. 

Produkter der indeholder Mangan

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.