Skip to main content

Det bidrager vitaminet til

  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse
  • Bidrager til at vedligeholde en normal hud

Energi
Ligesom andre B-vitaminer er B3, niacin, også vigtig når det kommer til energi og cellestofskiftet. Niacin er afgørende for at omdanne den mad du spiser (proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og alkohol) til brændstof som cellerne kan bruge. Dette er grunden til at niacin bidrager til at mindske træthed og udmattelse og bidrager til normal energistofskifte.

Hud
Niacins rolle er bl.a. at sikre at kroppen er i stand til at lave de nødvendige strukturelle komponenter i cellemembranerne og forklarer, hvorfor niacin bidrager til at opretholde en normal hud.

Det anbefalede daglige indtag?

Det anbefalede daglige indtag af niacin er 16 mg for voksne og 9 mg for børn. Indtaget af niacin er tilstrækkeligt for både voksne og børn i Danmark.

Kilder til vitaminet

Niacin findes naturligt i animalske fødevarer. 125 g kyllingebryst eller 100 gram tun vil kunne dække den anbefalede daglige mængde for en voksen. Man kan godt kombinere et dagligt Multi-tabs multivitamin- og mineralprodukt med en kost rig på animalske fødevarer.

Produkter der indeholder Niacin

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.

Multi-tabs Hindbær Jordbær + Calcium er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn, som indeholder kalk og 17 andre vigtige vitaminer og mineraler til barnets vækst og udvikling.