Skip to main content

Det bidrager vitaminet til

  • Bidrager til et normalt energistofskifte

Energi
Vitamin B1, thiamin, spiller en afgørende rolle i omdannelsen af kulhydrater fra f.eks. brød, ris, pasta, kornprodukter og grøntsager til energi. Det er et af de vigtigste elementer i nedbrydelsen af glukose til energi.

Det anbefalede daglige indtag

Det anbefalede daglige indtag af vitamin B1 i Danmark er 1,1 mg for voksne og 0,7 mg for danske børn 1-10 år børn.

Kilder til vitaminet
Kød, korn og mejeriprodukter er gode kilder til vitamin B1. F.eks. vil 150 g svinekotelet eller 500 g brød kunne dække det anbefalede daglige indtag for en voksen. Man kan godt kombinere en kost fuld af vitamin B1 rige kilder med en Multi-tabs multivitamin- og mineraltablet.

Produkter der indeholder Vitamin B1 - Thiamin

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.

Multi-tabs Hindbær Jordbær + Calcium er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn, som indeholder kalk og 17 andre vigtige vitaminer og mineraler til barnets vækst og udvikling.