Skip to main content

Hvad gør B1 vitamin?

  • Bidrager til et normalt energistofskifte

Energi
B1 vitamin, thiamin, spiller en afgørende rolle i omdannelsen af kulhydrater fra f.eks. brød, ris, pasta, kornprodukter og grøntsager til energi. Det er et af de vigtigste elementer i nedbrydelsen af glukose til energi.

Hvad gør B1 vitamin?

Det anbefalede daglige indtag af B1 vitamin er 1,1 mg.

Kilder til vitaminet

Kød, korn og mejeriprodukter er gode kilder til B1 vitamin. F.eks. vil 150 g svinekotelet eller 500 g brød kunne dække det anbefalede daglige indtag for en voksen. Man kan godt kombinere en kost fuld af B1 vitamin rige kilder med en Multi-tabs multivitamin- og mineraltablet.

Kosttilskud med B1 vitamin

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.

Multi-tabs Hindbær Jordbær + Calcium er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn, som indeholder kalk og 17 andre vigtige vitaminer og mineraler til barnets vækst og udvikling.