Skip to main content

Det bidrager vitaminet til

  • Bidrager til nervesystemets normale funktion
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Nerver
Vitamin B12 bidrager til nervesystemets normale funktion.

Energi
Vitamin B12 bidrager til at mindske træthed og udmattelse, da det spiller en rolle i produktionen af normale røde blodlegemer. Den primære opgave for de røde blodlegemer er at transportere ilt til cellerne i kroppen. 

Det anbefalede daglige indtag?

Det anbefalede daglige indtag af vitamin B12 er 2,5 mcg for voksne og 1,0 mcg for børn. I Danmark får vi en tilstrækkelig mængde vitamin B12 igennem vores kost. Men jo ældre man bliver jo mere reduceres evnen til at absorbere vitamin B12.

Kilder til vitaminet

Vitamin B12 findes kun i kød, fisk, æg og mejeriprodukter. For en voksen kan det anbefalede daglige indtag dækkes ved at drikke en halv liter mælk. Selvom din kost er rig på kød, fisk, æg og mejeriprodukter kan du stadig supplere din kost med en Multi-tabs multivitamin- og mineraltablet. Hvis du ikke spiser animalske produkter, skal du sørge for at få B12 vitamin andre steder fra.

Produkter der indeholder Vitamin B12

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.

Multi-tabs Hindbær Jordbær + Calcium er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn, som indeholder kalk og 17 andre vigtige vitaminer og mineraler til barnets vækst og udvikling.