Skip to main content

Det bidrager vitaminet til

  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse
  • Bidrager til at vedligeholde en normal hud
  • Bidrager til at vedligeholde et normalt syn

Energi
Riboflavin kan bidrage til at mindske træthed og udmattelse, fordi det er en del af den proces, der omdanner fedt, protein og kulhydrater til energi.

Derudover er vitamin B2 involveret i produktionen af adrenalin. Adrenalin er det hormon kroppen producerer når hurtig energi er nødvendig. 

Hud
Vitamin B2 bidrager til vedligeholdelse af din hud. 

Syn
For opretholdelse af normal klarhed af øjets linse er øjet afhængig af at få tilført en tilstrækkelig mængde vitamin B2. Vitamin B2 bidrager derfor til opretholdelsen af et normalt syn.

Det anbefalede daglige indtag

Det anbefalede daglige indtag af vitamin B2, riboflavin, er 1,4 mg for voksne og 0,8 mg for børn 1-10 år børn. Danske børn får en tilstrækkelig mængde riboflavin fra den mad de spiser.

Kilder til vitaminet

Vitamin B2 findes i mange forskellige typer mad. Fødevarer der indeholder meget vitamin B2 er mejeriprodukter og kød. F.eks. kan en bøf dække det anbefalede daglige indtag af vitamin B2. Man kan godt kombinere en kost rig på mejeriprodukter og kød med en Multi-tabs multivitamin- og mineraltablet.

Produkter der indeholder Vitamin B2 - Riboflavin

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.

Multi-tabs Hindbær Jordbær + Calcium er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn, som indeholder kalk og 17 andre vigtige vitaminer og mineraler til barnets vækst og udvikling.