Skip to main content

Det bidrager vitaminet til

  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse
  • Bidrager til immunsystemets normale funktion

Energi
Vitamin B6 kan bidrage til at mindske træthed og udmattelse på grund af sin rolle i vedligeholdelsen af normale røde blodlegemer. Derudover spiller Vitamin B6 en central rolle i frigivelsen af den energi, der er lagret i musklerne.

Immunforsvar
Vitamin B6 bidrager til immunsystemets normale funktion ved at være direkte involveret i produktionen af antistoffer og andre celler, der er essentielle for et normalt immunforsvar.

Det anbefalede daglige indtag?

Det anbefalede daglige indtag af vitamin B6 er 1,4 mg for voksne og 0,8 mg for børn.
Det gennemsnitlige indtag af vitamin B6 er tilstrækkeligt.

Kilder til vitaminet

Vitamin B6 findes bl.a. i fisk, magert kød og kartofler. Det anbefalede daglige indtag kan dækkes med f.eks. 350 g svinemørbrad.
Man kan godt kombinere en kost rig på fisk, magert kød og kartofler med en daglig Multi-tabs multivitamin- og mineraltablet.

Produkter der indeholder Vitamin B6

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.

Multi-tabs Hindbær Jordbær + Calcium er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn, som indeholder kalk og 17 andre vigtige vitaminer og mineraler til barnets vækst og udvikling.