Skip to main content

Det bidrager vitaminet til

  • Bidrager til immunsystemets normale funktion
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse
  • Bidrager til beskyttelse af celler mod oxidativt stress
  • Bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud

Immunforsvar
Vitamin C’s antioxidante evne støtter en normal funktion af immunforsvaret ved at beskytte de hvide blodlegemer fra oxidativt stress.

Energi
Vitamin C bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Antioxidanter og hud
Vitamin C kan beskrives som dine cellers bodyguard. Vitamin C er lokaliseret i cellerne. Vitamin C forsvarer celler i alle typer væv, herunder hud, ved at forhindre oxidativt stress forårsaget af frie radikaler. Frie radikaler dannes under almindeligt stofskifte og som en reaktion på cigaretrøg, forurening og solens stråler.

Vitamin C bidrager til den normale dannelse af kollagen, som giver struktur til din hud. Desuden bidrager antioxidanter i vitamin C til at beskytte dine celler, herunder hudceller, fra oxidativt stress.

Det anbefalede daglige indtag?

Det anbefalede daglige indtag af vitamin C er 80 mg for voksne og 40 mg for børn. I Danmark er det gennemsnitlige indtag af vitamin C for både voksne og børn højere end det anbefalede daglige indtag.

Kilder til vitaminet

Vitamin C findes i mange typer grøntsager, bær og frugter. Det anbefalede daglige indtag for voksne kan dækkes ved at spise en stor appelsin.
Selvom du spiser masser af grøntsager, bær og frugter kan du stadig tage en Multi-tabs multivitamin- og mineraltablet med vitamin C.

Produkter der indeholder Vitamin C

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs GraviJern er et jerntilskud til gravide. GraviJern er specielt udviklet til at imødekomme gravides behov.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.

Multi-tabs Hindbær Jordbær + Calcium er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn, som indeholder kalk og 17 andre vigtige vitaminer og mineraler til barnets vækst og udvikling.