Skip to main content

Det bidrager vitaminet til

  • Bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress

Antioxidanter
Vitamin E kan beskrives som dine cellers bodyguard. Vitamin E er placeret i cellevæggene, hvor det beskytter celler i alle typer væv, herunder hud og øjne, mod oxidativt stress forårsaget af frie radikaler. Frie radikaler dannes under almindeligt stofskifte og som en reaktion på cigaretrøg, forurening og solen stråler.

Det anbefalede daglige indtag?

Det anbefalede daglige indtag af vitamin E er 12 mg for voksne og 5 mg for børn mellem 1-10 år.

Kilder til vitaminet

I kosten findes gode kilder til vitamin E f.eks. i nødder, vegetabilske olier, fuldkornsprodukter og æg.

50 gram mandler eller solsikkefrø kan forsyne dig med det anbefalede daglige indtag af vitamin E. For at få den anbefalede daglige mængde vitamin E fra andre kilder er det vigtigt at spise en varieret kost, da mange fødevarer indeholder få mængder vitamin E.

Man kan godt tage et Multi-tabs multivitamin- og mineraltilskud i forbindelse med en kost der er rig på nødder, vegetabilske olier og andre E-vitaminrige kilder.

Produkter der indeholder Vitamin E

Multi-tabs Omega-3 Kids med solbærsmag er en tygbar kapsel med omega-3, som indeholder de essentielle langkædede omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie.

Multi-tabs Børnevitaminer er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

GraVitamin er en vitamin- og mineraltablet med specielt sammensat indhold af vitaminer og mineraler til før og under graviditet.

Multi-tabs Bland Selv med 3 forskellige smagsvarianter er en velsmagende og tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn.

3i1 - den lette løsning! Unik og innovativ kombination for voksne og børn over 11 år. Med kun 2 kapsler om dagen opnås et dagligt indtag af essentielle vitaminer, mineraler og omega-3 fedtsyrer.

Multi-tabs Daglig er en multivitamin- og mineraltablet til voksne og unge 11+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset kvinder 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd.

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.  

50+

Multi-tabs 50+ er en multivitamin- og mineraltablet for voksne over 50+.

En daglig multivitamin- og mineraltablet tilpasset mænd 50+.

Multi-tabs Hindbær Jordbær + Calcium er en velsmagende tygbar multivitamin- og mineraltablet til børn, som indeholder kalk og 17 andre vigtige vitaminer og mineraler til barnets vækst og udvikling.