Skip to main content

Krop og motion

Du ved det godt: Motion er vigtig. Men i virkeligheden behøver det ikke være så svært at komme i form.

Der er mange gode grunde til at komme i gang. Du får mere energi og styrke, sandsynligvis taber du dig, koncentration og indlæringsevne øges og desuden modvirker motion stress og depression.

Motion hver dag er vigtigt
Motion behøver ikke kun finde sted i en fodboldklub eller et fitnesscenter. Der er andre måder at komme i form og leve et aktivt liv på. Lad bilen stå og tag cyklen i stedet, tag trappen i stedet for elevatoren, gå i et hurtigere tempo, slå græsset, gå en tur med hunden, gør rent osv. Motion kan integreres i de daglige gøremål, og ved at fastlægge gode vaner kan det på længere sigt forbedre din kondition.

Det anbefales, at voksne motionerer omkring en halv time dagligt. Mindst 2 gange om ugen skal der indgå fysisk aktivitet med høj intensitet af mindst 20 minutters varighed. Hvis du ønsker at tabe dig, anbefales det at være fysisk aktiv mindst en time om dagen.

 

Artikler relateret til voksne

Mere frugt og grønt giver større sundhed i hverdagen

Med kun et par små justeringer er det muligt at tilføje mere frugt og grønt i din daglige kost …

Mere frugt og grønt giver større sundhed i hverdagen - Del 2

Myndighederne anbefaler, at vi spiser masser af frugt og grønt – hver dag. Danske myndigheder anbefaler, at du spiser seks gange frugt og grønt om dagen …

Multi-tabs Immuno er en 3i1 tablet, som indeholder både vitaminer, mineraler og mælkesyrebakterier - i én og samme tablet.