Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvem producerer Multi-tabs®?

  Svar:

  Multi-tabs® er udviklet af Pfizer Consumer Healthcare, Pfizer ApS. Pfizer Consumer Healthcare, Pfizer ApS er en internationel virksomhed der arbejder indenfor sundheds- og livstilsprodukter.

  Til toppen
 • Er det sikkert at kombinere de forskellige produkter til gravide i Multi-tabs® serien?

  Svar:

  Multi-tabs® GraVitaminserie er designet specielt til kvinder før og under graviditeten. Alle produkterne er som udgangspunkt baseret på de officielle anbefalinger og kan kombineres.

  Til toppen
 • Er det sikkert at kombinere de forskellige produkter i Multi-tabs® serien? F.eks. Multi-tabs® Omega-3 1100 mg med Immuno?

  Svar:

  Multi-tabs® produkter er designet, så du altid kan kombinere et multivitamin til voksne med et enkeltvitamin- og/eller et omega-3 produkt. Du kan også kombinere en børnevitamin med Omega-3 kids produkter.

  Til toppen
 • Hvad er DHA og EPA?

  Svar:

  DHA og EPA er en særlig slags umættede fedtsyrer, også kendt som omega-3 fedtsyrer, som du finder i fødevarer såsom fed fisk, skaldyr og tang samt i fiskeolieprodukter. Læs mere om DHA og EPA fra hjemmesiden, under 'Om Vitaminer og Mineraler', under omega-3.

  Til toppen
 • Hvorfor er det vigtigt at se på koncentrationen af omega-3 fedtsyrer, og ikke mængden af fiskeolie i en kapsel?

  Svar:

  Du er nødt til at kigge efter koncentrationen af omega-3 fedtsyrer (især DHA og EPA) og ikke kun på mængden af fiskeolie. Nogle produkter kan have en lavere koncentration af omega-3, så du er nødt til, at spise flere kapsler for at opnå den gavnlige effekt. Det forårsager et unødvendigt fedtindtag. Sørg for, at koncentrationen er høj, så du kun skal tage så få kapsler som muligt.

  Til toppen
 • Hvad gør folsyre?

  Svar:

  Folsyre bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde, mindsker træthed og udmattelse, samt bidrager til immunsystemets normale funktion. Læs mere om folsyre i "Vitaminer og Kosttilskud", under folsyre.

  Til toppen
 • Hvilken olie indeholder D-dråber til børn?

  Svar:

  D-dråber indeholder palmeolie.

  Til toppen
 • Hvordan vælger jeg det rigtige produkt fra Multi-tabs® serien?

  Svar:

  Du kan finde de produkter, der macther dine behov ved, at bruge søgefunktionen "Find det rette produkt". Vælg din aldersgruppe og den ønskede effekt.

  Til toppen
 • Hvad er det optimale indtag af vitaminer og mineraler?

  Svar:

  Du kan finde anbefalinger om indtag af vitaminer og mineraler under 'Om Vitaminer og Mineraler'. Gå til generelle artikler og læs om multivitaminer og det optimale vitamin- og mineralindtag.

  Til toppen