Skip to main content

Om Multi-tabs

Om Multi-tabs DK| Læs mere om Multi-tabs her | Multi-tabs DK

Multi-tabs er et velkendt og hurtigt voksende dansk brand, som har udviklet sig fra ét produkt for omkring 90 år siden til en bred vifte af produkter, der dækker specifikke behov og bidrager til vores forbrugeres velvære gennem hele livet.

Multi-tabs serien består af vitaminer og mineraler, calcium og enkeltvitaminer samt flere unikke avancerede "alt i én" kombinationsprodukter, såsom multivitaminer med omega-3 og multivitaminer med mælkesyrebakterier.

Multi-tabs er kendt for at have produkter til alle - gennem hele livet. Især vores velsmagende børnevitaminer er blevet meget populære. Derudover omfatter Multi-tabs også en serie af produkter til mødre og nyfødte børn - en serie, der kan dække behovet både før, under og efter graviditeten. Desuden har vi en række produkter, der er specielt designet til at opfylde behovene hos voksne og børn 11+.

Vi har udviklet nogle af de bedste vitaminer, mineraler og kosttilskud på markedet, igennem omfattende forskning, udvikling og moderne teknologi. Multi-tabs er produceret med de højeste farmaceutiske standarder og sælges kun på apoteket.

Ofte stillede spørgsmål

Læs mere om Multi-tabs