Skip to main content

Om Multi-tabs

Multi-tabs er et velkendt og hurtigt voksende dansk brand, som har udviklet sig fra ét produkt for omkring 90 år siden til en bred vifte af produkter, der dækker specifikke behov og bidrager til vores forbrugeres velvære gennem hele livet.

Kvinde, der holder kurv med grønne produkter

Hvad er Multi-tabs?

Multi-tabs er kendt for at have produkter til alle - gennem hele livet. Især vores velsmagende børnevitaminer er blevet meget populære. Derudover omfatter Multi-tabs også en serie af produkter til mødre og nyfødte børn - en serie, der kan dække behovet både før, under og efter graviditeten. Desuden har vi en række produkter, der er specielt designet til at opfylde behovene hos voksne og børn 11+ samt flere unikke avancerede "alt i én" kombinationsprodukter, såsom multivitaminer med omega-3 og multivitaminer med mælkesyrebakterier.

Woman sitting in a meditative yoga pose
Someone holding a green spinach plant

Forskning, udvikling og høje standarder

Multi-tabs har udviklet nogle af de bedste multivitamin og -mineral kosttilskud på markedet, gennem omfattende forskning, udvikling og moderne teknologi.

I udarbejdelsen af vores produkter ligger vi stor vægt på forskning og udvikling samt omhyggelig udvælgelse af ingredienser af høj kvalitet. Multi-tabs er produceret efter strenge kvalitetsstandarder.

Produkter

Artikler