Skip to main content

Om Multi-tabs

Om Multi-tabs | Multi-tabs

Multi-tabs er et velkendt og hurtigt voksende dansk brand, som har udviklet sig fra ét produkt for omkring 90 år siden til en bred vifte af produkter, der dækker specifikke behov og bidrager til vores forbrugeres velvære gennem hele livet.

Multi-tabs serien består af vitaminer og mineraler, calcium og enkeltvitaminer samt flere unikke avancerede "alt i én" kombinationsprodukter, såsom multivitaminer med omega-3 og multivitaminer med mælkesyrebakterier.

Multi-tabs er specielt kendt for produkter der er udviklet til unge i alle aldre og dets børnemultivitaminer som er kendt i mange europæiske lande. Især vores velsmagende tyggetabletter er blevet populære blandt børn. Multi-tabs omfatter også en serie til nybagte mødre og nyfødte børn, der kan dække behovet før, under, og efter graviditeten. Desuden har vi en række produkter, der er specielt designet til at opfylde behovene hos voksne og børn 11+.

Vi har udviklet nogle af de bedste vitaminer, mineraler og kosttilskud på markedet, igennem omfattende forskning, udvikling og moderne teknologi. Multi-tabs er produceret med de højeste farmaceutiske standarder og sælges kun på apoteket.

PP-MUL-DNK-0303

Ofte stillede spørgsmål

Læs mere om Multi-tabs